DESFILADA DEL “PANELLET” DE LA JUNTA DE FESTES

El dissabte passat vam deixar enrere la desfilada general de la festa del Panellet de la Junta de Festes o del mig any, digueu-li com vulgueu però, el cas és que hi haja alguna cosa o “sarao” per animar les insuportables nits estiuenques de tedi i calor. Menys mal que l’oratge ens va declarar una treva i ens va permetre gojar d’un bon soparet amb aire fresquet al maset amb els “companyeros” de filà. Es va poder respirar i no va fer falta la respiració assistida ni les bombones d’oxigen. Amb la digestió a meitat fer vam sortir a la placeta de Sant Blai a l’improvisat “xiringuito" que es va habilitar per part de la junta on va continuar la tertúlia i la banda sonora dels sons festers de les primeres filaes que havien eixit a desfilar. Sols faltava Georgie Dan i la barbacoa!

A la 1 de la matinada i acomplint escrupulosament l’horari establert per la comissió de festejos de la JF, començàrem a desfilar amb marxes cristianes de batalla, Caballeros de Navarra i Cid, no era qüestió de gastar pólvora abans del degut.

A l’arribar a la Plaça l’última filà, els Moros Vells, va començar la revetlla / disco-mòbil que encara que fou prou fluixeta li va donar ambient a la nit i va vindre molt bé per a que no es tornès a repetir el sufoco de l’any passat dins del centres d’oci de la vila …

Va ser una nit de “companyeros” i de retrobaments per als qui tenen el seu centre de treball allunyats del poble. Després de 48 hores passades i reflexionar, es pot considerar que va ser una nit nostàlgica, com les dels vells temps i també d’acomiadaments abans de les vacances estivals … ja que ja s’escoltà algun que altre “fins a la nit de la cavalgada …”

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari